Internationale verhuisfirma

Verhuizen naar Zweden

  

Verhuizen naar het Scandinavische Zweden doet u via Intlmovers.be! Op Intlmovers.be kunt u offertes op maat vergelijken van internationale verhuisfirma’s die uw verhuis naar Zweden verzorgen. Aan de hand van de offertes kunt u bepalen welke verhuisfirma het best bij u past. Hiermee bespaart u geld en verloopt uw verhuizing zorgeloos.

Vraag gratis offertes aan voor uw internationale verhuizing naar Zweden en kies de beste verhuizer voor uw verhuizing!

Hoe werkt het? 
Kies het land waar vanuit uw verhuizing plaatsvindt (bijvoorbeeld België) 
Kies het land waarnaar u gaat verhuizen: Zweden 
Kies de verhuisfirma’s en vul het formulier in 
Ontvang offertes die u kunt vergelijken!

Start nu! Begin met stap 1: Kies het land waar vanuit uw verhuizing plaatsvindt (bijvoorbeeld België)

Verhuizen van

Verhuizen naar

Home > Verhuizen naar Zweden

hoe het werkt

Waarom intlmovers.be inschakelen voor uw internationale verhuis?

Bij een verhuizing naar Zweden zal u veel moeten regelen. Dit kan gezien worden als een stressvolle tijd. Door gebruik te maken van een internationale verhuisfirma via Intlmovers kan u een hoop stress wegnemen. Internationale verhuizers hebben ervaring met verhuizingen naar Zweden en weten wat u te wachten staat. U heeft meer tijd voor andere belangrijke taken tijdens uw verhuizing en geen zorgen over de verplaatsing van uw goederen.

Voordelen van Intlmovers.be

  • De internationale verhuisfirma’s zijn voor 100% te vertrouwen 
  • U krijgt tot 6 gratis offertes om te vergelijken 
  • De internationale verhuisfirma’s nemen zelf contact met u op 
  • Geen verplichtingen voor de aanvrager, na ontvangen van de offertes 
  • Offertes worden naar uw mailbox verzonden

Verhuizen naar Zweden

Bij een verhuizing naar Zweden zal u veel moeten regelen. Dit kan gezien worden als een stressvolle tijd. Door gebruik te maken van een internationale verhuisfirma via Intlmovers bespaart u uzelf van verhuisstress. Internationale verhuizers hebben ervaring met verhuizingen naar Zweden en weten wat u te wachten staat. Door hier vakkundig op in te spelen verloopt uw verhuizing zorgeloos.

Visum voor Zweden en procedure

Als inwoner van België bent u lid van de Europese Unie. Met uw paspoort bent u in Zweden vrij te gaan en staan waar u wilt. Indien u langer dan drie maanden in Zweden zult verblijven, is het nodig om een ‘verblijfsvergunning certificaat’ aan te vragen. Voor alle soorten reizen of verhuizingen is het uiteraard aan te raden om een identiteitskaart of paspoort mee te nemen met een ruime geldigheidsdatum.

Zweedse economie

Zweden telt ruim 9 miljoen inwoners en Zweedse afkomst is. Zweden staat bekend om zijn houtproductie en internationale winkelketens. Voorbeelden van toonaangevende Internationale merken zijn modeketen ‘H&M’ en meubelzaak ‘IKEA’.

In Zweden wordt de Euromunt niet gebruikt, maar nog steeds de Zweedse Kroon. Een Euro is ongeveer 10 Zweedse kronen waard. Op het gebied van infrastructuur vormt de brugverbinding tussen Zweden en Denemarken een gemakkelijke manier om tussen deze gebieden te reizen.

Reviews

Bed and Breakfast in Zweden
"Onze droom was om een bed and breakfast te beginnen in Zweden. Dit hebben we kunnen realiseren in een mooi plaatsje dichtbij Karlstad. Bedankt, intlmovers.be, voor de service! De verhuizing kon daardoor stukken sneller worden gerealiseerd."
Toegevoegd: V. Claesen uit Gent
Waardering: 9/10 Rating starRating starRating starRating starRating half star

Snelle respons
"Via deze website zijn we in contact gekomen met een geschikte verhuizer die ons hielp om onze huisraad in Zweden te krijgen. Goede service met snelle respons. Dank!"
Toegevoegd: P. Bortels uit Hasselt
Waardering: 7/10 Rating starRating starRating starRating half starRating no star

Meer informatie over verhuizen naar het buitenland