Internationale verhuisfirma

Verhuizen naar Spanje

  
Verhuizen naar Spanje doet u met Intlmovers.be. Als u gebruik maakt van intlmovers.be kunt u maximaal 6 gratis offerte aanvragen! U krijgt hierdoor de mogelijkheid om prijzen en services van verschillende internationale verhuisfirma's te vergelijken.

Vermijd stress van het verhuizen
U kunt uzelf geld en tijd besparen als u gebruik maakt van intlmovers.be. Als u een aanvraag voor een internationale verhuizing doet sturen wij deze direct door naar maximaal 6 gerenomeerde internationale verhuisbedrijven. De internationale verhuisbedrijven sturen u de gratis offertes die u rustig op uw gemak kunt vergelijken.

Hoe werkt het?
1. Kies uw bestemming waar u naar toe verhuisd
2. Selecteer de internationale verhuisbedrijven
3. Vul uw online aanvraagformulier in
4. Ontvang de offertes bij u thuis

Verhuizen van

Verhuizen naar

Home > Verhuizen naar Spanje

hoe het werkt

Waarom intlmovers inschakelen voor uw verhuizing?

  1. De verhuizers hebben jaren ervaring met verhuizingen naar Spanje 
  2. Voorkom stress en laat de verhuizers al het zware werk doen 
  3. Onze verhuisbedrijven hebben contacten in Spanje zodat u voordeliger kunt verhuizen

Voordelen van Intlmovers.be

  • Bespaar tijd en geld! 
  • 100% gratis en vrijblijvend 
  • Eenvoudig vergelijken in een paar stappen 
  • Op maat gemaakte offertes ontvangen 
  • U krijgt de beste service

Verhuizen naar Spanje

Een NIE nummer

In Spanje heeft u een NIE nummer (número de identificación de extranjeros) nodig, dit kunt u vergelijken met het Rijksregisternummer in België. Dit nummer heeft u nodig voor bankzaken of om een verzekering af te sluiten, maar ook om bijvoorbeeld een rijbewijs aan te vragen, of een mobiel telefoonabonnement af te sluiten. Het NIE nummer kunt u aanvragen bij een politiekantoor met een speciale afdeling voor buitenlanders. De kosten en werkwijze zijn per provincie verschillend.

Verblijfsvergunning voor Spanje

Om in Spanje te wonen heeft u geen verblijfsvergunning nodig als u een EU paspoort heef. Het is wel belangrijk dat u ingeschreven staat in de "Registro Central de Extranjeros" en dat u beschikt over een NIE nummer.

Verschillende talen in Spanje

De officiële taal van Spanje is Spaans, ook wel Castiliaans genoemd. Het Spaans wordt gesproken door ongeveer 72% van de populatie. Er zijn ook verschillende regio’s in Spanje waar regionale talen een officiële status hebben. Één van de bekendste regionale talen van Spanje is het Catalaans dat in Catalonië gesproken wordt. Het kan in de kleinere dorpen in Catalonië zelfs voorkomen dat de bevolking daar alleen Catalaans spreekt. Daarnaast wordt in Baskenland Baskisch door een kwart van de bevolking van Baskenland gesproken.

Gebruikerservaringen Intlmovers.be

Verhuist naar spanje via Intlmovers
"Ik zie er erg naar uit om weer terug te verhuizen naar Valencia. Na een aantal jaren in Brasschaat mis ik mijn geboorteland enorm. Gelukkig heb ik via deze site een verhuizer gevonden die bereidt was dit binnen 2 weken voor mij te doen, geweldig!"
Beoordeeld door: C. Cabot uit Brasschaat
Waardering: 9/10 Beoordeling sterBeoordeling sterBeoordeling sterBeoordeling sterBeoordeling halfe ster

Verhuisoffertes bieden kans op besparing
"Het emigreren kost me aardig wat centen. Op de kosten van de verhuizing heb gelukkig wat kunnen besparen door het vergelijken van de verschillende bedrijven. Bedankt voor de service!"
Beoordeeld door: R. Plevoets uit Genk 
Waardering: 8/10 Beoordeling sterBeoordeling sterBeoordeling sterBeoordeling sterBeoordeling geen ster

Meer informatie over verhuizen naar het buitenland