Internationale verhuisfirma

Verhuizen naar Ierland

  
Verhuizen naar Ierland

Een internationale verhuizing naar Ierland kan lastig zijn. U kunt voor uzelf een hoop zorgen besparen door gebruik te maken van de service van Intlmovers.be. Via deze website kunt u maximaal 6 verhuisoffertes aanvragen van internationale verhuizers. Het aanvragen van offertes is helemaal gratis en u verplicht u tot niets.

Vermijd de stress van het verhuizen

U kunt uzelf geld en tijd besparen als u gebruik maakt van de service van intlmovers.be. Uw aanvraag voor offertes van internationale verhuizers zal gelijk doorgestuurd worden naar maximaal 6 internationale verhuisbedrijven. Door het vergelijken van verschillende offertes kunt u de internationale verhuizer kiezen die het beste bij u past.

Begin nu met het aanvragen van offertes bij internationale verhuizers!

Hoe werkt het?
1. Kies de bestemming waar u naar toe verhuisd
4. Selecteer de internationale verhuisbedrijven
3. Vul uw online aanvraagformulier in
4. Ontvang vrijblijvend internationale verhuisoffertes

Verhuizen van

Verhuizen naar

Home > Verhuizen naar Ierland

Waarom intlmovers inschakelen voor uw verhuizing?

  • De verhuizers hebben jarenlange ervaring met verhuizingen naar Ierland
  • Voorkom stress en laat de verhuizers al het moeilijke werk doen
  • Onze verhuisbedrijven hebben contacten in Ierland zodat u voordeliger kunt verhuizen

Voordelen van Intlmovers.be

  • Bespaart tijd en geld!
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Eenvoudig vergelijken in een paar stappen
  • Op maat gemaakte offertes ontvangen
  • U krijgt de beste service

Werken in Ierland

Openstaande jobs worden vaak ingevuld via plaatselijke rekruteringsagentschappen. Het arbeidsbureau van de overheid, FAS (Foras Aisenna Saothair) geeft gratis informatie en advies, zonder dat u zich hoeft in te schrijven.

U kunt natuurlijk ook rechtstreeks bij bedrijven solliciteren en advertenties zoeken op jobsites of in lokale kranten. Op IrishJobs.ie, de partner van StepStone, vindt u een heleboel interessante banen.

In Ierland zijn sollicitaties niet erg uitgebreid. Het volstaat in veel gevallen om een CV in het Engels op te sturen met daarbij een foto van uzelf. In uw CV moet u vooral duidelijk maken waarom u de perfecte kandidaat zou zijn voor de functie, de chronologische volgorde van uw CV is minder belangrijk.

Daarom moet u focussen op ervaring die u heeft opgedaan in andere banen of hobby’s, die u een geschikte kandidaat maken voor de aangeboden functie. Het kan nuttig zijn om bijzondere hobby’s of sociale betrokkenheid te vermelden. Als Engels niet uw moedertaal is, probeer dan te bewijzen dat u de Engelse taal goed beheerst.

Sociale zekerheid en ziekteverzekering in Ierland

Ziekteverzekering en pensioenfondsen zijn vrijwillig in Ierland. EU-burgers die in Ierland verblijven hebben net zoals de Ierse burgers recht op uitkeringen voor sociale zekerheid. De bijdragen voor sociale zekerheid zijn afhankelijk van uw inkomen als werknemer of als zelfstandige ondernemer. Deze bijdragen geven u recht op uitkeringen bij ziekte, zwangerschap of als u uw baan verliest.

Als u in Ierland werkt, heeft u recht op familiale uitkeringen. Voor uw betalingen voor de sociale zekerheid, zal u een Personal Public Services Number (PPS No.) nodig hebben. Uw werkgever kan zo een PPS No. voor u aanvragen. Elke werknemer en zelfstandige moet vanaf 16 jarige leeftijd een verzekering hebben.

Als uw werkgever geen ziekteverzekering aanbiedt, moet u een private verzekering aangaan of bij het ziekenfonds in uw eigen land vragen hoe lang u nog bij hen verzekerd bent.

Reviews

Verhuizing Dublin snel geregeld
"Ik heb mijn gegevens ingevuld en kreeg binnen enkele dagen al op maat gemaakte offertes binnen en het mooiste is dat het vergelijken helemaal gratis was."
Toegevoegd: L. Cox uit Wichelen
Waardering: 8/10 Rating starRating starRating starRating starRating no star

Goede service
"De verhuizing komt wel erg dichtbij. Het juiste verhuisbedrijf hebben we gevonden via intlmovers.be. Ik zie er nog steeds erg tegenop om in Ierland te gaan leven. Geweldige service van deze site! "
Toegevoegd: M. Timmermans uit Lokeren
Waardering: 7/10 Rating starRating starRating starRating half starRating no star