Internationale verhuisfirma

Verhuizen naar het buitenland

  

Home > Verhuizen naar het buitenland

Kies het land waar u naartoe verhuist of lees hieronder algemene informatie over het verhuizen naar het buitenland!


Om een internationale verhuizing goed te laten verlopen is het nodig om de volgende stappen goed te doorlopen:

Inpakken van uw goederen
Hierbij kunt u denken aan de stevigheid van de dozen en het logistieke proces van de verhuisdozen. U kunt om dit in goede banen te leiden, stickers gebruiken zodat u rekening kunt houden met het uitladen en uitpakken van de goederen. Ook meubels dienen gemonteerd of gedemonteerd te worden. De meeste verhuisfirma’s kunnen dit voor u doen.

Inladen van uw goederen
Hierbij is van belang dat alles op de juiste volgorde inlaadt. Als u in de vorige stap de verhuisdozen van labels of stickers heeft voorzien, dan zal dit proces erg gemakkelijk verlopen. U kunt als verhuizende persoon een lijst maken met de gewenste volgorde. De verhuizer zorgt er voor dat uw spullen op een veilige manier ingeladen worden om eventuele schade bij het te voorkomen.

Transport van uw goederen
Verhuisfirma’s zullen in de meeste gevallen uw goederen naar een tijdelijk opslagpunt vervoeren. Daarvandaan zullen de goederen op de door uw gewenste volgorde worden ingeladen in een transportmiddel. Uiteindelijk zullen uw goederen in het land van bestemming weer bij uw nieuwe woning uitgeladen worden.

Het lossen van uw goederen
Bij aankomst van de goederen op de nieuwe locatie is het mogelijk dat de chauffeur of lokale verhuisfirma u helpt met uitladen. In de meeste gevallen zullen zij dit volledig voor u uitvoeren. Internationale verhuizers hebben in veel gevallen contacten in het land van bestemming. Op deze manier kan de verhuizing minder kosten met zich meebrengen.

Het uitpakken van uw goederen
Als de goederen met de juiste volgorde zijn gelost kunt u het uitpakken zelf op de gewenste manier gedaan.

Offertes vergelijken
Doordat de verhuizing uit veel onderdelen bestaat kunnen er tussen internationale verhuisfirma’s prijsverschillen zitten. Daarom is het altijd verstandig om offertes aan te vragen en deze te vergelijken.

Wilt u gelijk offertes van internationale verhuisfirma’s vergelijken? Klik op het land waar u naar toe verhuist!