Internationale verhuisfirma

Verhuizen naar Frankrijk

  

Staat u op het punt te emigreren naar Frankrijk? Door gebruik te maken van de service van Intlmovers.be kunt u gratis offertes aanvragen voor uw aanstaande verhuizing. U krijgt hierdoor de mogelijkheid om prijzen en services van verschillende internationale verhuizers met elkaar te vergelijken om zo tot de beste keuze te komen voor uw verhuizing naar Frankrijk.

Dankzij het vergelijken van 6 offertes van gerenommeerde internationale verhuizers hoeft u niet heel het internet af te zoeken naar de juiste internationale verhuizer. Bij deze internationale verhuizers kunt u een geheel op maat gemaakte offerte aanvragen. Deze service is compleet gratis, dus u heeft niets te verliezen.

Hoe werkt het?
1. Kies de bestemming waar u naar toe verhuist
2. Selecteer de internationale verhuisbedrijven
3. Vul uw online aanvraagformulier in
4. Wachten totdat u de de vrijblijvende verhuisoffertes ontvangt

Verhuizen van

Verhuizen naar

Home > Verhuizen naar Frankrijk

hoe het werkt

Waarom intlmovers inschakelen voor uw verhuizing?

  1. De verhuizers hebben jarenlange ervaring met verhuizingen naar Frankrijk
  2. Voorkom stress en laat de verhuizers al het moeilijke werk doen
  3. Onze verhuisbedrijven hebben contacten in Frankrijk zodat u voordeliger kunt verhuizen

Voordelen van Intlmovers.be

  • Bespaart tijd en geld! 
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Eenvoudig vergelijken in een paar stappen
  • Op maat gemaakte offertes ontvangen 
  • U krijgt de beste service

Verhuizen in Frankrijk

Verblijfsvergunning voor Frankrijk

Omdat Frankrijk net als België tot de Europese Unie behoort, is het niet verplicht om een verblijfsvergunning aan te vragen. Ook een werkvergunning aanvragen is niet nodig als u een Belgische nationaliteit heeft. Als u echter een andere nationaliteit heeft en deze niet to de Europese Unie behoort is het een stuk lastiger om in Frankrijk aan een verblijfs- of werkvergunning te komen.

Huis kopen in Frankrijk

Als u van plan bent om een huis te kopen in Frankrijk, houdt u er dan rekening mee dat u een hypotheek kunt krijgen van ongeveer 50% tot 70% van de waarde van het huis. Als u een gunstigere hypotheek wilt, zult u minstens 183 dagen in Frankrijk moeten wonen en werken (en dus ook belasting betalen). Tot die tijd is het verstandiger om een woning te huren.

De Franse taal

Fransen zijn zeer trots op hun taal en waarderen het als u ze in het Frans toespreekt. Het kan zijn dat u de Franse taal misschien niet zo goed beheerst, maar dan waarderen ze het toch als u ze aanspreekt in hun eigen taal. Het beste is om naast een cursus Frans gewoon te emigreren naar Frankrijk en hier met andere mensen te gaan praten. In het begin kan het heel verwarrend zijn maar na verloop van tijd zult u de woorden gaan herkennen en de Franse taal leren spreken.

Gebruikerservaringen Intlmovers.be

Parijs komt steeds dichterbij!
"Onze geplande en lang gewilde verhuizing naar Parijs kan nu echt starten. We hebben zojuist drie offertes ontvangen en hebben al gekozen voor een hele goede internationale verhuisfirma!"
Beoordeeld door: R. Maes uit Kortrijk
Waardering: 8/10 Beoordeling sterBeoordeling sterBeoordeling sterBeoordeling sterBeoordeling geen ster

Offerteaanvraag geen probleem!
"De verhuizing naar Lille komt nu wel erg dichtbij na de aanvraag van de offertes. Ik ben benieuwd naar de aanbiedingen. De service helpt ons in ieder geval enorm in deze drukke tijden."
Beoordeeld door: R. Horemans uit Mechelen
Waardering: 7/10 Beoordeling sterBeoordeling sterBeoordeling sterBeoordeling halfe sterBeoordeling geen ster


Meer informatie over verhuizen naar het buitenland