Internationale verhuisfirma

Verhuizen naar Engeland

  

Verhuizen naar Engeland doet u met Intlmovers.be. Een internationale verhuizing naar het Verenigd Koninkrijk is niet goedkoop. Als u gebruik maakt van intlmovers.be ontvangt u tot maximaal 6 offerte aanvragen gratis! U krijgt hierdoor de mogelijkheid om prijzen en services van verschillende internationale verhuizers met elkaar te vergelijken.

Vermijd de stres van het verhuizen
U kunt uzelf tijd en geld besparen als u gebruik maakt van de service van intlmovers.be. Op het moment dat u een aanvraag doet sturen wij deze direct door naar de geselecteerde internationale verhuisbedrijven. Vervolgens zult u op maat gemaakte offertes binnen enkele dagen ontvangen. Deze service is compleet gratis en vrijblijvend.

Begin nu met het aanvragen van offertes bij internationale verhuizers!

Hoe werkt het?
1. Kies uw bestemming waar u naar toe verhuist
2. Selecteer de internationale verhuisbedrijven
3. Vul uw online aanvraagformulier in
4. Ontvang de door u gewenste offertes

Verhuizen van

Verhuizen naar

Home > Verhuizen naar Engeland

Waarom intlmovers inschakelen voor uw verhuizing?

  1. De verhuizers hebben jaren lange ervaring met verhuizingen naar het Verenigd koninkrijk
  2. Voorkom stress en laat de verhuizers al het zware werk doen
  3. Onze verhuisbedrijven hebben contacten in het Verenigd Koninkrijk zodat u voordeliger kunt verhuizen

Voordelen van Intlmovers.be

  • Bespaar tijd en geld! 
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Eenvoudig vergelijken in een paar stappen 
  • Op maat gemaakte offertes ontvangen 
  • U krijgt de beste service

Verhuizen naar Engeland

Verblijfsvergunning voor het Verenigd Koninkrijk

Als u vanuit België naar het Verenigd Koninkrijk verhuist heeft u geen verblijfsvergunning nodig als u in het bezit bent van een EU paspoort. Houd u er wel rekening mee dat u een National Insurance Number nodig heeft. Dit is enigszins vergelijkbaar met het Rijksregisternummer in België. Het National Insurance Number kunt u aanvragen bij een jobcentre welke te vergelijken is met het SVB.

Bankrekening aanvragen

Het aanvragen van een bankrekeningnummer gaat niet zo gemakkelijk in het Verenigd Koninkrijk. Dit komt doordat u een ‘’Proof of adress’’ nodig heeft. Dit kan een waterrekening zijn, zodat u aantoont dat u al daadwerkelijk in Engeland woont. Soms volstaat een schriftelijke verklaring dat u op een bepaald adres woont.

Werken in het Verenigd Koninkrijk

In het Verenigd Koninkrijk is er voldoende werk te krijgen. Voordat u naar het Verenigd Koninkrijk vertrekt kunt u al een kijkje nemen op vacaturesites of er voldoende banen beschikbaar zijn. Ook zijn er voldoende Regionale kranten en uitzendbureaus die u ter plaatse aan een baan kunnen helpen. Als u een goede baan wilt hebben, passend bij uw opleiding, dan kunt u via het IBG uw diploma naar het Engels laten vertalen. Ook kunt u uw werkgever vragen een Engelstalige aanbevelingsbrief voor u te schrijven.

Reviews

Tijd bespaard
"In verband met mijn baan moeten we zo spoedig mogelijk verhuizen naar Engeland. Het aanvragen van offertes via intlmovers.be heeft ons het nodige zoekwerk bespaart. We hebben snel en gemakkelijk een goed verhuisbedrijf gevonden"
Toegevoegd: J. Speelmans uit Hasselt
Waardering: 8/10 Rating starRating starRating starRating starRating no star

Verhuistips
"Fijn bedrijf gevonden na onze aanvraag op intlmovers.be. Het verhuisbedrijf heeft ons goed advies gegeven over het verhuizen naar Birmingham. De handige tips zorgden ervoor dat we de verhuizing wat relaxter hebben ervaren. "
Toegevoegd: M. Voets uit Dendermonde
Waardering: 9/10 Rating starRating starRating starRating starRating half star

Meer informatie over verhuizen naar het buitenland