Internationale verhuisfirma

Verhuizen naar Duitsland

  

Verhuizen naar Duitsland doet u met Intlmovers.be. Op Intlmovers.be kunt u snel en gemakkelijk meerdere offertes aanvragen! Dankzij het vergelijken van de offertes kunt u kosten besparen en de juiste verhuizer kiezen. De offertes worden gestuurd door ervaren verhuisbedrijven die op de hoogte zijn van mogelijke problemen bij verhuizingen naar Duitsland.

Vraag gratis offertes aan voor uw internationale verhuizing naar Duitsland en kies de beste verhuisfirma voor uw verhuis!

Hoe werkt het? 
1. Kies het land waar u nu woont, in dit geval België 
2. Kies het land waar u naartoe verhuist, bijvoorbeeld Duitsland
3. Kies de verhuisfirma’s van uw keuze en vul het formulier in
4. Ontvang de offertes die u kunt vergelijken!

Verhuizen van

Verhuizen naar

Home > Verhuizen naar Duitsland

hoe het werkt 

Waarom intlmovers inschakelen voor uw verhuizing?

  • Belgische internationale verhuisfirma’s hebben vaak veel ervaring met verhuizen naar Duitsland en hebben er veel contacten (voor opslag van goederen of als extra hulp nodig is)
  • Verhuiswerk uitbesteden betekent minder stress voor u
  • Meer tijd om andere dingen goed te regelen
  • Minder zorgen dat breekbare of goederen met een groot gewicht veilig worden vervoerd 
  • Uw verhuizing door een verhuizer laten doen kost het u minder geld en tijd

Voordelen van Intlmovers.be

  • De internationale verhuisfirma’s zijn voor 100% te vertrouwen 
  • U krijgt tot 6 gratis offertes om te vergelijken 
  • De internationale verhuisfirma’s nemen zelf contact met u op 
  • Geen verplichtingen voor de aanvrager, na ontvangen van de offertes 
  • Offertes worden naar uw mailbox verzonden

Verhuizen naar Duitsland

Het inhuren van een ervaren verhuisfirma is wellicht niet altijd nodig. Ervaren internationale verhuizers zijn echter altijd op de hoogte van de bijzondere regels die in de andere landen gelden. Zo is het in het nieuwe land noodzakelijk om auto’s, motors, dieren en andere producten aan te geven. Vermijd de stress van uw internationale verhuis Zelf verhuizen is een optie waar vaak gebruik van wordt gemaakt. Omdat Duitsland grenst aan België is tevens de afstand te overzien. Duitsland is echter een ander land met andere bepalingen en regels. Professionele en ervaren internationale verhuisfirma’s zijn op de hoogte hiervan. Door gebruik te maken van een internationale verhuisdienst bent u ervan verzekerd dat alle goederen en dieren op de juiste manier worden aangegeven.

Visum en procedure

Iedereen die naar Duitsland verhuist is verplicht om een verblijfsvergunning aan te vragen. Als het verblijf korter is dan drie maanden, dan is dit niet nodig voor inwoners uit België. Om in aanmerking te komen voor een visum dien je te beschikken over: paspoort die drie maanden geldig is, pasfoto’s, bewijs van voldoende financiële middelen, medische verzekering en een bewijs van school of werkgever. Een visum dient minimaal drie maanden van te voren te worden aangevraagd. Het verzoek voor een visum in Duitsland kan worden ingediend bij een ambassade. U kunt uzelf nog beter laten informeren met de informatie op de website van de Duitse ‘buitenlandse zaken’.

Duitse economie

De Duitse economie wordt al jaren gevormd, dankzij vooruitstrevende technologieën. Op dat gebied is het nog steeds het tweede sterkste land ter wereld. Zo is Duitsland een van de weinige landen die weinig schade heeft geleden als gevolg van de wereldwijde crisis in 2009. Op het gebied van handel zijn Frankrijk, Nederland en de Verenigde Staten de grootste partners.

Duits onderwijs

Scholen in Duitsland verschillen per regio of deelstaat. Scholen en universiteiten verschillen op het gebied van inschrijfregels en examinering. Het is in Duitsland verplicht om vanaf het zesde leefjaar, minimaal negen jaar school te hebben gevolgd. In de meeste gevallen is educatie in het basis- en secundair onderwijs gratis. Tot slot is voor aanname op een universiteit in Duitsland een diploma nodig die in België te vergelijken is met ASO (algemeen secundair onderwijs).

Reviews

Verhuisoffertes snel aangevraagd en ontvangen
"Offertes voor onze verhuizing waren in 5 minuten aangevraagd, echt super snel! We zijn blij met hoe snel dingen hier gaan. Raden deze service dan ook iedereen aan."
Beoordeeld door: P. Eerlingen uit Luik
Waardering: 7/10 Beoordeling sterBeoordeling sterBeoordeling sterBeoordeling halfe sterBeoordeling geen ster

Internationale verhuisfirma levert kostenbesparing op!
"Ik wist het niet, maar ben erachter gekomen dat we dankzij de offertes en de firma veel kosten hebben bespaard. Door ze te vergelijken kom je erchter dat er soms 10-20% verschil in prijs is."
Beoordeeld door: A. Declerck uit Brugge
Waardering: 9/10 Beoordeling sterBeoordeling sterBeoordeling sterBeoordeling sterBeoordeling halfe ster

Meer informatie over verhuizen naar het buitenland