Internationale verhuisfirma

Verhuizen naar Australië

  

Bij een internationale verhuizing naar Australië komt veel kijken. Door gebruik te maken van intlmovers.be kan u maximaal 6 offertes aanvragen van internationale verhuizers. U krijgt hierdoor de mogelijkheid om prijzen en services van verschillende internationale verhuizers met elkaar te vergelijken. En het beste van allemaal: de service is helemaal gratis en u zit nergens aan vast.

Vermijd de stress van het verhuizen
U kunt uzelf geld en tijd besparen als u gebruik maakt van intlmovers.be. Op het moment dat u een aanvraag doet sturen wij deze direct door naar de geselecteerde internationale verhuisbedrijven. Vervolgens zult u binnen enkele dagen op maat gemaakte offertes ontvangen. Deze service is compleet gratis, u heeft dus niets te verliezen.

Begin nu met het aanvragen van offertes bij internationale verhuizers!

Hoe werkt het?
1. Kies de bestemming waar u naar toe verhuisd
2. Selecteer de internationale verhuisbedrijven
3. Vul uw online aanvraagformulier in
4. Ontvang de offertes van de internationale verhuisfirma's

Verhuizen van

Verhuizen naar

Home > Verhuizen naar Australië

hoe het werkt

Waarom intlmovers inschakelen voor uw verhuizing?

  • De verhuizers hebben jarenlange ervaring met verhuizingen naar Australië 
  • Voorkom stress en laat de verhuizers al het moeilijke werk doen 
  • Onze verhuisbedrijven hebben contacten in Australië zodat u voordeliger kunt verhuizen

Voordelen van Intlmovers.be

  • Bespaard tijd en geld! 
  • 100% gratis en vrijblijvend 
  • Eenvoudig vergelijken in een paar stappen 
  • Op maat gemaakte offertes ontvangen 
  • U krijgt de beste service

Verhuizen naar Australië

U kunt uzelf geld en tijd besparen als u gebruik maakt van intlmovers.be. Op het moment dat u een aanvraag doet sturen wij deze direct door naar de geselecteerde internationale verhuisbedrijven. Vervolgens zult u binnen enkele dagen op maat gemaakte offertes gratis ontvangen. Deze service is compleet gratis, u heeft dus niets te verliezen.

Visum voor Australië

Om te emigreren naar Australië heeft u een visum nodig en deze zijn niet makkelijk verkrijgbaar. Een visum is nodig om in Australië te kunnen wonen en werken. Er zijn meer dan 100 verschillende soorten visa’s. Om in aanmerking te komen voor een visum, moet u kunnen aantonen dat u een positieve invloed zult hebben op de Australische economie. Dit kunnen specifieke vaardigheden zijn, specifieke educatie of een investering. Wanneer u een direct familielid of aanstaande partner in het land heeft wonen maakt u ook kans op een visum.

Procedure

Om in aanmerking voor een visum te komen zult u eerst een bedrag moeten betalen aan de Australian Immigration Service. U moet verschillende documenten zoals diploma’s en referenties verzamelen die gecertificeerd en in het Engels vertaald moeten zijn. In de meeste gevallen moeten deze ook worden erkend in Australië. De immigratiedienst zal bovendien controleren of u een strafblad heeft en u zult een medische keuring moeten ondergaan.

Australische economie

Ondanks de zwakke Europese economie zijn de economische perspectieven in Australië goed en is het werkloosheidpercentage laag.

Reviews

We gaan naar Adelaide!
"Het verhuisbedrijf wat we gekozen hebben heeft ons niet alleen geholpen met onze spullen in Adelaide te krijgen, maar heeft ons ook van goede adviezen voorzien. Een van de verhuizers had familie in Australië dus dat schept toch wel een band. Hij heeft ons goede adviezen gegeven. We zijn erg prettig geholpen en vinden het fijn dat we dit bedrijf konden vinden via intlmovers.be"
Toegevoegd: W. Vanbockryck uit Oostende
Waardering: 9/10 Rating starRating starRating starRating starRating half star

Definitief naar Australië
"Tijdens het backpacken door Australië heb ik hier de liefde van mijn leven ontmoet. Ik ben al over, maar nu al mijn spullen nog! Gelukkig een goede en betrouwbare verhuizer kunnen selecteren na de aanvraag op intlmovers.be"
Toegevoegd: A. Lejeune uit Brugge
Waardering: 8/10 Rating starRating starRating starRating starRating no star

Meer informatie over verhuizen naar het buitenland