Internationale verhuisfirma

Goedkoop verhuizen: een aantal opties

  

Mogelijkheden voor goedkoop verhuizen Het kan om verschillende redenen nodig zijn om te verhuizen. Zo kan het nodig zijn te verhuizen voor het werk, kinderen, familie of een betere leefomgeving. Als u dan gaat verhuizen dan wilt u natuurlijk niet dat het teveel geld kost. In dat geval zult u inzicht willen hebben in mogelijkheden om goedkoop te verhuizen.

Hieronder bespreken wij enkele mogelijkheden en tips:

  • Gebruik maken van uw eigen voertuigen
  • Delen van transportmiddelen
  • Kiezen van de beste verhuizer voor uw situatie
Goedkoop verhuizen opties

Gebruik maken van uw eigen voertuigen
Het is altijd voordelig om zoveel mogelijk gebruik te maken van uw eigen voertuigen. Het is bijvoorbeeld op die manier mogelijk om met een kleiner gehuurd voertuig toch in één keer de verhuizing te kunnen doen. Wat helemaal voordelig kan zijn is het volledig zelf vervoeren van alle spullen.

Delen van transportmiddelen
Veel verhuizers bieden een zogenoemde ‘back loading’ optie aan. Dit houdt in dat u samen met de verhuizer in de agenda kijkt naar een gemeenschappelijke verhuizing. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld een verhuiswagen te delen met andere mensen die ook gaan verhuizen. Het is zelfs mogelijk om dezelfde verhuizers (de verhuiskrachten) te gebruiken, zodat u veel kosten kunt besparen.

Kiezen van de beste verhuizer voor uw situatie
Net als ik alle andere markten maakt snelheid en kunde het verschil. Een verhuisfirma die uw route kent zal minder problemen ervaren en indien nodig die problemen sneller oplossen. Dit betekent dat de verhuizer minder tijd nodig heeft om uw verhuizing voor te bereiden en uit te voeren. Maar hoe komt u aan de beste verhuizer? Het is een minder toegankelijke markt als het gaat om inzicht in de verschillende verhuisfirma’s. Een mogelijkheid is om de diverse verhuisfirma’s op te bellen. Via een telefoon- en gouden gids kunt u hier eenvoudig aan komen. Het is ook mogelijk om een selectie per regio te maken, bijvoorbeeld in Nederland of België.

Bron: verhuisfirma.blogspot.be - 05/07/2012